Quooker prijs

Quooker kopen?

En u vraagt zich wellicht af of er andere mogelijkheden zijn dan meer dan €1000 euro uit te geven voor een quooker?
Dat is zeker mogelijk, en ook voor veel minder zelfs. Gaat het kwaliteit dan niet omlaag? Nee zeer zeker niet.

Het is natuurlijk niet gek dat u op zoek bent naar een quooker, daar dit een prachtig Nederlands product is, die inmiddels in vele Nederandse keukens te vinden is, en tevens ook in andere landen. Direct kokend water uit uw kraan bespaart veel tijd en bied u veel gebruiksgemak.
Zie onze shop pagina voor meer uiteg over alle voordelen van onze kokend warm water kranen.

Het kan goedkoper!

quooker kopen

Doordat de quookers door een Nederlandse fabrikant gemaakt worden, wordt een quooker kopen toch best prijzig. Dit omdat de productie kosten in Nederland veel hoger liggen dan bijvoorbeeld in china.
Daarnaast heeft quooker hoge marketing kosten die terugbetaald dient te worden. Met direct2cook richten wij ons direct op consumenten, zonder hoge marketingkosten.
op deze manier kunnen wij de “quookers” betaalbaar maken.

Wanneer u dus opzoek bent naar zelfde functionaliteiten als een quooker, dan bent u bij Direct2cook op het juiste adres. Wij leveren cookers tegen betaalbare prijs.
Zo kunt u bij ons een “quooker kopen” met zelfde kwaliteitsverhouding en met extra garantie voor slechts 475 euro.
Dit is ruim 50% goedkoper wanneer u een quooker wilt kopen, Daarnaast heeft u ook een prachtig design wanener u voor een Direct2Cook gaat.

Net zo goed als Quooker-kraan, maar helft goedkoper!

Ben je druk met werk of gezin? Dan is een Quooker-kraan ideaal. In een handomdraai beschik je over koud, warm en kokend water. Quooker kranen zijn alleen erg duur. De 3-in-1 kokend water kraan van Direct2cook is een geweldig alternatief. Hij is net zo goed als een Quooker en kost minder dan de helft. 

Snel, duurzaam en energiezuinig. Een Quooker-kraan is een aanwinst voor elke keuken. Zet thee of koffie in seconden. Voorkom aangekoekte vaat. Of steriliseer eenvoudig babyflesjes en spenen. Met een Quooker-kraan bespaar je veel tijd. Elke dag opnieuw. 

Quooker is de uitvinder van de 3-in-1 kraan. De kraan die koud, warm en kokend water geeft uit één enkele kraan. Quooker is echter niet de enige fabrikant van heetwaterkranen. En door concurrentie en innovatie zijn de prijzen flink gedaald. 

Wil je een Quooker kopen? Het kan goedkoper! Bij Direct2cook bestel je namelijk een gelijkwaardige kokend water kraan voor de helft van de prijs!

Prijs Quooker hoog door marketing en productielocatie

Quooker is de marktleider in heetwaterkranen. Als uitvinder hebben ze die positie eerlijk verdiend. Maar het bedrijf is niet de enige die hoogwaardige 3-in-1 kranen maakt. En vergelijkbare kranen kosten vaak een stuk minder. 

Bij Direct2cook koop je een eersteklas kokendwaterkraan voor € 475. Dat is meer dan 50% goedkoper dan een Quooker-kraan. Hoe kan dit?

Quooker produceert zijn kranen in Nederland. In ons land liggen de loonkosten veel hoger dan in Azië. Bovendien steekt het bedrijf veel geld in marketing en promotie. Die kosten betaal je indirect als koper van een Quooker-kraan. Direct2cook laat zien dat het anders én goedkoper kan.

Alternatieve Quooker-kraan van Direct2cook is goed en goedkoop

De 3-in-1 kraan van Direct2cook is de ideale warmwater kraan voor in de keuken. Hij is verkrijgbaar in het zwart en chroom en kost tijdelijk slechts 475 euro. 

De kraan is gemaakt van oerdegelijk geïsoleerd materiaal dat de buitenkant van de kraan koel houdt. Door een ingenieus beveiligingssysteem kun je nooit per ongeluk de heetwaterstand aanzetten. 

De waterstraal van de 3-in-1 kraan is niet massief. Komt je hand per ongeluk in de buurt van de straal? Dan wordt hij eerst geraakt door minutieuze druppeltjes en trek je hem in een reflex terug. Ongelukken zijn daardoor uitgesloten. 

De alternatieve Quooker-kraan van Direct2cook is goed, goedkoop en veilig. Geniet daarom van de voordelen van een 3-in-1 kraan voor een fractie van de prijs. Bestel nu je ideale heetwaterkraan. 

Heetwaterkraan biedt talloze voordelen

Een heetwaterkraan heb je toch helemaal niet nodig? Het klinkt logisch, maar probeer hem een dag uit en je wilt nooit meer anders. 

Tover in minuten een noodle-gerecht op tafel. Maak razendsnel flesjes en steriliseer speentjes. En zet in een handomdraai een verse pot koffie of thee. 

Een Quooker-kraan is naast snel ook duurzaam. Je gebruikt namelijk precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. En verspilt veel minder water dan bij een waterkoker. 

Ook handig: de grote, lelijke waterkoker kan eindelijk de deur uit. Dat scheelt weer ruimte. 

Het vacuümgeïsoleerde waterreservoir van de 3-in-1 kraan verbruikt nauwelijks energie. Kokende water blijft op temperatuur voor nog geen 5 cent per dag. Een laptop die standby staat verbruikt meer stroom. 

 Zo werkt de alternatieve Quooker-kraan 

De alternatieve Quooker-kraan van Direct2cook bestaat uit 2 onderdelen: een kraan en een boiler. 

De boiler monteer je onzichtbaar onder het aanrechtblad. De boiler bewaart een beperkte hoeveelheid water op 110 graden celcius. Zet je de kraan in de heetwaterstand? Dan beschik je direct over kokend water voor bijvoorbeeld thee of de afwas. 

Het warm houden van het water kost door de uitstekende isolatie nauwelijks extra energie. 

De hoge temperatuur steriliseert bovendien het water. Zo krijgt legionella geen kans. 

Met de alternatieve Quooker-kraan van Direct2cook beschik je eenvoudig, snel en veilig over koud, warm en kokend water. En dat uit één kraan. Bestel hem vandaag nog. 

Voordelige financiering voor 3-in-1 kraan

Koop je 3-in-1 kraan nu voor slechts €475 bij Direct2cook. Hij is verkrijgbaar in het zwart of chroom. Betaal je liever gespreid? Dat kan ook. 

Bij Direct2cook bieden we uitgebreide betaalmogelijkheden. Zo kun je achteraf en gespreid betalen in 12,18, 24 of 36 maanden. Tussentijds extra aflossen kan altijd en dit is kosteloos en boetevrij. 

Quooker-kraan voor een fractie van de prijs

Geniet van de voordelen van een Quooker-kraan voor een fractie van de prijs. Bestel nu je 3-in-1 kraan bij Direct2cook. Daar heb je elke dag plezier van. 

Aanbieding!
Aanbieding!